ich-zapfe
Kokbok, receptbok - "Das Wurstseminar - Mit 100 erprobten Wurstrezepten"
Artikelnummer NEW-98973
Tillverkare: ich-zapfe
Kokbok, receptbok - "Das Wurstseminar - Mit 100 erprobten Wurstrezepten"
Denna fantastiska kokbok är fylld med 100 beprövade korvrecept, och är perfekt för alla älskare av korv och skinka. Författaren, Peggy Triegel, är en utbildad slaktmästare som har arbetat i många år, och visar i denna bok hur man kan göra sin egen korv och skinka hemma.
I kokboken hittar du all information du behöver för att lyckas med din egen korv och skinka, inklusive tips på de bästa ingredienserna, rätt utrustning och tillbehör, samt steg-för-steg-förklaringar med exakt information om mängden material och kryddor i författarens beprövade recept.
Kokboken innehåller även information om hemslakten, verktyg för hemmaslakt, tarmar och andra korvtarmar, kryddor och tillsatser, nedskärningar av gris, skär upp ett fläsklägg, bitar av nötkött, bitar av får och fjäderfä, kokta korvar, leverkorv, blodpuddingar, aspickorvar, torkning och rökning, rå korv, kokt korv, kokt korvfel och deras orsaker, råkorvdefekter och deras orsaker, skinka, typer av skinka, kött för att göra skinka, härdnings- och rökredskap, rökugnar, härdning, typer av härdning, rökning, tips och tricks när du röker, skinka recept och mycket mer.
Sammanfattningsvis är denna kokbok det perfekta valet för alla som älskar korv och skinka och vill kunna göra sin egen hemma. Följ bara Peggy Triegels beprövade recept och du kommer garanterat att bli ett korv- och skinkproffs på nolltid!
Artikelnummer | 99924222 |
Skick | |
Tillverkare | ich-zapfe |
Tillverkningsland | Tyskland |
Innehåll | 1 bit |
Vikt | 300 g |
Mått | 240×200×60mm |
5
4
3
2
1
Recensioner är loading ...
radera test
Snabb leverans Vi levererar med DHL. Varorna anländer inom endast någar dagar hos dig som kund.
Hög kvalitet Produkter med den högsta kvaliteten från ledande tillverkare
Kundnöjdhet Mer än 95% av våra kunder är nöjda och rekommenderar oss.
Säkerhet Säker handel online med SSL-certifikat.